Internet Bank


 

 

Biztonsági figyelmeztetés

 

Elszámolási és forintosítási információk

 

 

 

Fizetési nehézségek esetére

Tájékoztató

A bíróságon kívüli adósságrendezéssel összefüggő információk

A bíróságon kívüli adósságrendezés általános tájékoztatója

OBA

 

 

Tájékoztató

 

Befektetés

Befektetési tevékenység végzése

Napi devizaárfolyam

 

 

Magyar Nemzeti Bank

(2017. november 20.)

 

EUR

312,32 Ft

USD

264,81 Ft

CHF

267,76 Ft

 

Szegvár és Vidéke

Takarékszövetkezet

(2017. november 21.)

 

Eladási


EUR

315,44 Ft

USD

267,45 Ft

CHF

270,43 Ft

 

Vételi


EUR

309,19 Ft

USD

262,16 Ft

CHF

265,08 Ft

 

Az árfolyamok

tájékoztató jellegűek!

 

Jegybanki alapkamat


2016. május 25-től

0,90%

 

Alkalmazott referenciakamatok

Referenciakamatok

 

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel összehasonlító oldal

Pénzügyi Navigátor Füzetek

Pénzügyi Navigátor Termékválasztók

Pénzügyi Navigátor Kisfilmek

Tájékoztató a túlzott eladósodottság kockázatairól

Közzététel

Mérlegbeszámoló 2014

Mérlegbeszámoló 2015

Felügyelet által a vonatkozó jogszabályok megsértése miatt hozott határozatok

H-JÉ-I-B-105-2016 sz. határozat

H-FH-I-B-540-2016 sz. határozat

 

  Aktuális

  Mastercard kampány

 


  SMS alapú tranzakció hitelesítés


Tisztelt Ügyfelünk!

Annak érdekében, hogy Ön még nagyobb biztonságban intézhesse InternetBank tranzakcióit, a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet 2017. június 29-től megszünteti a statikus aláírás igénylésének lehetőségét és helyette bevezeti a dinamikus – SMS – alapú tranzakció hitelesítést. Ennek költségét 2017. szeptember 30-ig átvállalja a Takarékszövetkezet, ezt követően 2017. október 1-től kedvezményesen 15 Ft/SMS áron számítjuk fel.

A zökkenőmentes számlakezelés érdekében kérjük, töltse ki és juttassa vissza számlavezető fiókjába a mellékelt nyomtatványt, melyben nyilatkozhat az SMS fogadásához szükséges felhasználói mobilszám(ok)ról. Amennyiben több felhasználó is rendelkezhet számlája felett, kérjük, töltse ki a nyomtatvány kapcsolódó sorait, de regisztrált felhasználónként csak egy darab SMS szám megadására van lehetőség! Amennyiben a számlájához újabb felhasználót, kezelőt kíván megadni, akkor ebben a kirendeltségi dolgozóink a segítségére lesznek.

Amennyiben már nyilatkozott, Önnek nincs további teendője így kérjük, tekintse levelünket tárgytalannak.

Felhívjuk figyelmét, hogy ha nem ad meg mobilszámot, akkor 2017. június 30-tól nem tudja használni az InternetBank szolgáltatást.

Az SMS jelszó az egyik legbiztonságosabb és leggyakrabban alkalmazott hitelesítési mód Európában és Magyarországon, továbbá a Magyar Nemzeti Bank ajánlása alapján a takarékszövetkezeti szektorban egységesen kötelező az alkalmazása. Az SMS jelszavas hitelesítés esetén a felhasználó az általa korábban megadott mobiltelefonszámra egy egyedi aláírási kódot kap SMS-ben. Az aláíráshoz ezt a kódot kell megadnia a tranzakció hitelesítéséhez. A biztonságot az adja, hogy az aláíráshoz szükséges kód az Internettől független csatornán érkezik a felhasználóhoz, a hitelesítés eszköze pedig az a mobiltelefon, ami a felhasználó birtokában van. A kiküldött kód egyszer használatos, tehát másik megbízást nem lehet vele aláírni, emellett időkorlátos, azaz csak a kiküldésétől számított 5 percig lehet felhasználni, viszont megbízási csomagok használatával egy aláírási jelszóval egyszerre akár több tranzakció is hitelesíthető.

Ezekkel a változásokkal együtt jár az InternetBank felület korszerűsítése és a szolgáltatások bővülése is és lehetőség lesz MobilBank használatára is okostelefonon keresztül.

Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet

Nyilatkozat letöltése: Nyilatkozat telefonszámról dinamikus jelszóhoz

  Tájékoztató díjmódosításról


Tisztelt Ügyfeleink!

2017.04.01-től a Takarék Otthon Hitel, a Takarék 10+10 Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel, és a Takarék Forint Kiváltó Hitel esetén a következő díjakat alkalmazzuk: Díjmódosítás 2017.02.13.

Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet

  Telefonszám változásaÉrtesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy takarékszövetkezetünk Szentes II. (Apponyi téri) kirendeltségének telefonszáma megváltozott. Az új telefonszám: 63/200-131.


  Nyitvatartás változásaÉrtesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy takarékszövetkezetünk kirendeltségei 2016. március 1-jétől csütörtöki napokon 17 óráig tartanak nyitva, és a pénztárak 16:30-kor zárnak.


  Felhívás


Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Szentesi Hitelszövetkezet 2015. december 31. napjával beolvadt a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezetbe, és a Szentesi Hitelszövetkezet mint jogi személy megszűnt.

Azon partnereink, akik eddig a hitelszövetkezet ügyfelei voltak, személyesen továbbra is a Szentes, Apponyi tér 12. sz. alatti üzlethelyiségben intézhetik pénzügyeiket, amely immár a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet kirendeltségeként működik tovább.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a továbbiakban az internetbankos felületet is a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet honlapján keresztül tudják elérni.

A Szentesi Hitelszövetkezet régi weblapja a www.szegvartakarek.hu/szehitel oldalon továbbra is elérhető marad.

Szíves megértésüket köszönjük.

  Tájékoztatás

 

  Ügyféltájékoztató

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

A szövetkezeti hitelintézetek integrációjáról szóló 2013.évi CXXXV. számú törvény előírja, hogy „A Takarékbank Zrt. szövetkezeti hitelintézet részvényesei kötelesek bankszámlájukat kizárólag a Takarékbank Zrt.-nél vezetni, és le nem kötött pénzeszközeiket a Takarékbank Zrt. által forgalmazott eszközökben tartani.” A törvény által meghatározott időponttól (2013. 11. 01-től) takarékszövetkezetünk forint és devizaszámla vezetését, azokon keresztül történő forgalmazást, kötelező tartalékolást, készpénzforgalom bonyolítását, szabad pénzeszközök elhelyezését a Takarékbankon keresztül köteles végezni.
Fentiek miatt a következőképpen módosul a forint- és deviza átutalások benyújtási határideje:

 

A papíralapon kezdeményezett forint fizetési megbízások befogadási határideje

 

A számlavezető kirendeltség banki munkanapokon (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) 7:30 órától 15:30 óráig, pénteken 7:30 órától 13:00 óráig. A Takarékszövetkezet szegvári kirendeltségének ügyfélforgalomra vonatkozó nyitvatartási idejének kezdő időpontja: 8:00 óra.

 

Elektronikus úton megadott, IG2 rendszerben továbbítandó forint megbízások befogadási határideje:

 

Az elektronikus rendszeren (Electra) keresztül (IB/HB), IG2 rendszerben továbbítandó fizetési megbízások befogadásának határideje, azaz a cut-off time: 14:30 óra, a Számlatulajdonosok ezen időpontig nyújthatják be azokat tárgynapi teljesítésre.

 

A papíralapon kezdeményezett deviza fizetési megbízások befogadási határideje:

 

A számlavezető kirendeltség banki munkanapokon (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) 7:30 órától 12:30 óráig, pénteken 7:30 órától 11:30 óráig. A Takarékszövetkezet szegvári kirendeltségének ügyfélforgalomra vonat-kozó nyitvatartási idejének kezdő időpontja: 8:00 óra.

 

Elektronikus úton megadott deviza megbízások befogadási határideje:

 

Az elektronikus rendszeren (Electra) keresztül (IB/HB) továbbítandó deviza fizetési megbízásokat banki munkanapokon 7:30 órától 10:30 óráig nyújthatják be a Számlatulajdonosok tárgynapi teljesítésre.

 

A fentiekben részletezett időpontok után, illetve Electra üzemidőn túl benyújtott fizetési megbízásokat a Takarékszövetkezet a következő munkanapon teljesíti.

 

Külföldről érkező jóváírások

 

Amennyiben Ön külföldről vár jóváírást, kérjük, szíveskedjen az átutalást kezdeményező partnerét tájékoztatni Takarékszövetkezetünk BIC kódjáról:

 

végleges BIC kód: TAKBHUHB

 

Készpénzigénylés bejelentésére a tárgynapot megelőző napon 12 óráig van lehetőség.

Ügyfeleink belföldi számlaszáma, IBAN számlaszáma (nemzetközi bankszámlaszám) változatlan marad, amely megtalálható a havi/forgalomkori bankszámlakivonaton, illetve a bankszámlaszerződésben.

 

  Fotók a Méhecske Fesztiválról

 


A közel 500 fotó megtekinthető Facebook oldalunk „III. Méhecske Fesztivál” albumában.
Az album megtekintéséhez kattintson ide!

 

  Házibank, Internetbank

 

Házibank vállalkozóknak
és Internetbank nem csak vállalkozóknak
a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezettől!

 

Az Internetbank és a házibank segítségével Ön minden banki műveletet könnyedén elvégezhet, ami a mindennapi pénzügyek lebonyolításához szükséges lehet.

 

 

Milyen előnyökkel jár az Ön számára
az Internetbank és a házibank?

 

Egyszerű: mert a szolgáltatás könnyen, mindenféle segédeszköz nélkül igénybe vehető, csupán számítógép, internetkapcsolat és egy megfelelő böngészőprogram szükséges hozzá.

Biztonságos: a többszintű jelszavas védelem biztosítja azt, hogy illetéktelenek ne legyenek képesek betörni a rendszerbe, komoly védelmi rendszerünkkel az adatforgalom sérthetetlensége biztosított.

Kényelmes: mert Ön az otthonából, irodájából, vagy esetleg nyaralás közben hordozható számítógépéről is napi 24 órán keresztül, sorban állás nélkül igénybe veheti szolgáltatásainkat.

Gyors: mert a rendszer valós idejű működést biztosít, tehát megbízásai a takarékszövetkezeten belül azonnal, a takarékszövetkezeten kívül a következő munkanapon teljesülnek. A megbízások pillanatnyi státuszáról, eredményéről a felhasználó tájékozódhat a rendszerből.

Mobil: mert az ügyfél nincs egyetlen géphez kötve, a szolgáltatás elérhető bármilyen internetkapcsolattal rendelkező számítógépről.

 

Milyen szolgáltatásokat kínál a rendszer?

 

Számlainformációit a nap bármely szakában lekérdezheti.

Tájékozódhat számlájának egyenlegéről.

Nyomon követheti számlaforgalmát, értesülhet a számláját érintő terhelésekről és jóváírásokról.

Forintátutalásokat indíthat számítógépe segítségével anélkül, hogy személyesen befáradna kirendeltségeink bármelyikébe.

 

Kiknek ajánljuk szolgáltatásainkat?

 

Az Internetbankot magánszemély, valamint kisvállalkozó ügyfeleinknek ajánljuk, akik többnyire információkérésre vagy napi néhány megbízás lebonyolítására használják a rendszert.

A házibankot nagyobb vállalkozásoknak, könyvelőirodáknak ajánljuk, akik jellemzően több számlát kezelnek, illetve az információkérés mellett már napi több (napi tíz-húsz) megbízást kívánnak könnyen és gyorsan lebonyolítani.

 

Hogyan veheti igénybe szolgáltatásainkat?

 

A házibank és az Internetbank szolgáltatást a számlavezető kirendeltségén igényelheti. Informatikus kollégáink készséggel segítenek Önnek az Internetbank használatában, illetve személyesen telepítik a házibankot az Ön számítógépére.

Az Internetbank szolgáltatás takarékszövetkezetünk honlapján érhető el, a www.szegvartakarek.hu címen.

 

 

 


Gyorsmenü

Hitel Betét Lakosság Vállalkozás Bankkártyáink Kondíciók, letöltések Egyéb szolgáltatások Kirendeltségek Reklámfilmek Hírlevél archívum Üzenet küldése Szolgáltatási
térkép

Gazdasági hírek

 

TÁMOP-2.1.3.B-12/1-2012-0251

 

 

 

A TÁMOP-2.1.3.B-12/1-2012-0251 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Projekt neve és leírása: Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet humánerőforrás bázisának kompetencia fejlesztése.
Képzések megnevezése:
- angol nyelvi képzés kezdőtől haladóig a teljeskörű kiszolgálás érdekében
- ügyfélszolgálati munkatársak továbbképzése és kompetencia fejlesztése
- vállalatvezetők továbbképzése
- informatikai képzés.
Az Európiai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 30.835.661 Ft.
Kedvezményezett neve és elérhetősége: Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet
6635 Szegvár, Szabadság tér 1.
Irányító Hatóság neve és elérhetősége: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22., tel.: 06 40 638-638
www.ujszechenyiterv.gov.hu 
Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft., 1134 Budapest, Váci út 45. „C” épület, tel.: 06 (1) 273-4250
www.esza.hu

Képzési Szolgáltatási Szerződés

GOP-2.2.3-09-2010-0079

 A Border Business Light Special integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezetnél.
Az Európiai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 6.881.250 Ft.
Projekt neve: Border Business Light Special integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezetnél
Projekt leírása (általános leírás, műszaki adatok): A projekt keretében a Border Business Professional Special integrált vállalatirányítási rendszer moduljai kerültek bevezetésre. A rendszer keretében bevezetett modulok: Áruforgalom, beszerzés, értékesítés; Ügyfélkapcsolat kezelés (CRM); Termelési / szolgáltatási / kereskedelmi folyamatok támogatása; Karbantartás, szolgáltatás menedzsment; Projektmenedzsment. Továbbá bevezetésre került elektronikus iratkezelés, munkafolyamat irányítási rendszer, tudásmenedzsment, belső portál, elektronikus számlázás, elektronikus aláírás. A projekt keretében történt szervezetfejlesztés is, mely által vállalati folyamataink racionalizálásra kerültek, ezáltal javul a rendszer kihasználásának hatékonysága. A rendszer bevezetése által várhatóan jelentősen nő vállalkozásunk hatékonysága, ezáltal árbevételünk is.
Kedvezményezett neve és elérhetősége: Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet, 6635 Szegvár, Szabadság tér 1.
Irányító Hatóság neve és elérhetősége: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22., tel.: 06 40 638-638 www.nfu.hu
Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1139 Budapest, Váci út 83., tel.: 06 40 200-617 www.magzrt.hu


 

 

Sajtóközlemény

 

Sajtóközlemény: Európai Uniós támogatásból humánerőforrás fejlesztés valósult meg a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezetnél

 


Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet | Utolsó frissítés: 2017. október 31.